škola
Office365 YouTube kanal OŠ Lotrščak Soundcloud OS Lotrscak Kontaktirajte nas
Lotrščak Hrvatski jezik Lotrščak English language

Međuškolska i međunarodna natjecanja

Jučer je u osnovnoj školi Fran Krsto Frankopan održano međuškolsko natjecanje na kojem su sudjelovala i tri naša učenika, Bono Lovro Britvić (4.razred), Emanuel Vidović (5.razred) i Matko Karačić (6.razred).
Čestitke našim dečkima i njihovim mentorima na sudjelovanju i uspjehu koji su postigli. Želimo im još puno uspjeha u daljnjim natjecanjima.


 
22. veljače se u našoj školi po treći put održalo Međunarodno natjecanje iz engleskog jezika Hippo English Language Olympiad. Desetero učenika trećeg, petog, šestog i sedmog razreda sudjelovalo je u prvom krugu natjecanja zajedno s 50000 učenika iz brojnih zemalja svijeta. Želimo im puno uspjeha!


 

Emanuel Vidović, Luka Alar, Petar Bastašić i Mihael Petrušić iz 5. razreda plasirali su se na županijsko natjecanje iz geografije pod vodstvom mentora Želimira Prše. Emanuel Vidović je na razini rezultata svih školskih natjecanja škola grada Zagreba ostvario najbolji rezultat 68/70.

Bravo za naše dečke i profesora. Želimo im mnogo sreće i uspjeha na županijskom natjecanju.Još jedna odlična vijest stiže s natjecanja Mladih Tehničara. Na temelju izvrsnih rezultata na školskom natjecanju, dvojica učenika naše škole pozvani su na županijsko natjecanje. Mihael Petrušić, 5.r i Karol Mandić, 6.r branit će boje Lotrščaka 6. ožujka u OŠ Jure Kaštelana. Iskreno im čestitamo i želimo puno sreće.


Ispiši stranicu