škola
Office365 YouTube kanal OŠ Lotrščak Soundcloud OS Lotrscak Kontaktirajte nas
Lotrščak Hrvatski jezik Lotrščak English language

USPJEH NAŠIH UČENIKA NA NATJECANJU


Školska natjecanja su iza nas! Nekoliko učenika naše škole pozvano je na županijska natjecanja:

Na Županijsko natjecanje iz Matematike pozvano je troje učenika, i to: Ante Petrov, 4. razred (mentor Nikola Bijelić); Luka Alar, 6. razred (mentorica Monika Kajinić), Emanuel Vidović, 6. razred (mentorica Monika Kajinić).

Na Županijsko natjecanje iz Povijesti pozvan je jedan učenik, i to: Karol Mandić, 7. razred (mentor Mateo Bunoza).

Na Županijsko natjecanje iz Geografije pozvana su dva učenika, i to: Luka Alar, 6. razred (mentor: Želimir Prša) i Emanuel Vidović, 6. razred (mentor: Želimir Prša).

Na Županijsko natjecanje iz Tehničke kulture pozvan je jedan učenik, i to: Emanuel Vidović, 6. razred (mentorica: Katarina Perić).

Na Nadbiskupijsko natjecanje iz Vjeronauka pozvana je grupa od četiri učenika: Tadej Lukačin, 8. razred (mentor: Martin Kajtazi), Ivan Karol Villa, 6. razred (mentor: Martin Kajtazi) Luka Alar, 6. razred (mentor: Martin Kajtazi) i Petar Bastašić, 6. razred (mentor: Martin Kajtazi).

Od srca čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima, kako onima koji su ostvarili uspjeh na školskim natjecanjima, ali nisu pozvani na županijska, tako i onima koji nastavljaju svoje natjecanje na županijskoj razini. Želimo im mnogo uspjeha te se ponosimo trudom i zalaganjem koje su uložili kako bi ostvarili što bolje rezultate.

Hvala svim učenicima što svojim radom pokazuju kvalitetu rada naše ustanove, kvalitetu naših učitelja te što kontinuirano pokazuju volju i želju za učenjem, razvijanjem svojih sposobnosti i konstantnim napretkom. Ut gigas!

Ispiši stranicu