škola
Office365 YouTube kanal OŠ Lotrščak Soundcloud OS Lotrscak Kontaktirajte nas
Lotrščak Hrvatski jezik Lotrščak English language

Samoizolacija učenika 2.a razreda

Poštovani roditelji 2.a razreda!
Danas popodne saznali smo da je jedan učenik 2.a razreda pozitivan na SARS-CoV-2.
S obzirom na to da je vaše dijete bilo izloženo infekciji virusom SARS-CoV-2 tijekom boravka u školi, šaljemo Vam ovu obavijesti.

S obzirom na to da su učenici bili za vrijeme nastave u zajedničkoj prostoriji sa zaraženom osobom (učenikom istog razreda), učenici trebaju biti u samoizolaciji. Zaraženi učenik razvio je simptome u srijedu 28. travnja 2021. (navečer). U samoizolaciju se stavljaju učenici istog razreda koji su na nastavi bili 26. i 27. travnja 2021. Prema evidenciji samo jedan učenik je izostao s nastave u ponedjeljak i utorak i za njega se ne izriče mjera samoizolacije. Također, mjera samoizolacije se ne izreče ni učenicima koji su preboljeli  virus SARS-CoV-2 tijekom zadnjih 6 mjeseci. Navedeni učenici slobodno mogu pohađati nastavu u školi, dok se ostali učenici zadržavaju u samoizolaciji.

 
Škola je stupila u kontakt s epidemiološkom službom i na njihovo traženje poslala sve potrebne podatke. Epidemiološka služba će provjeriti podatke i odrediti te upisati samoizolaciju učiteljima i učenicima, koji su bili u kontaktu s učenikom koji je pozitivan na virus SARS-CoV-2, a u tijekom zadnjih 6 mjeseci nisu preboljeli virus SARS-CoV-2.
 
Čekamo službenu obavijest, koju će oni napisati, i poslati Školi.
 
Više detalja ćete dobiti uskoro, čim dobijemo službenu obavijest.
 
Srdačan pozdrav.
Marin Divić
Ravnatelj
 

Ispiši stranicu