škola
Office365 YouTube kanal OŠ Lotrščak Soundcloud OS Lotrscak Kontaktirajte nas
Lotrščak Hrvatski jezik Lotrščak English language

Samoizolacija učenika 1.b razreda

Poštovani roditelji 1.b razreda!
S obzirom na to da je jedan učenik 1.b razreda pozitivan na SARS-CoV-2 učenici 1.b razreda od sutra 11. svibnja 2021. prelaze na nastavu na daljinu.
O informacijama izvođenja nastave na daljinu obavijestit će vas razrednik.
 
Škola je stupila u kontakt s epidemiološkom službom i na njihovo traženje poslala sve potrebne podatke. Epidemiološka služba će provjeriti podatke i odrediti te upisati samoizolaciju učiteljima i učenicima, koji su bili u kontaktu s učenikom koji je pozitivan na virus SARS-CoV-2, a u tijekom zadnjih 6 mjeseci nisu preboljeli virus SARS-CoV-2.
 
Ljubazno molim roditelje da mi pošalju potvrdu ako je vaše dijete:
·       imalo laboratorijski potvrđen COVID-19 (PCR testom ili antigenskim testom) u posljednjih šest mjeseci;
·       na temelju jasne epidemiološke anamneze i kliničke slike klasificirano kao vjerojatan slučaj COVID-19 (npr. ukućanin koji živi s laboratorijski potvrđenim bolesnikom koji je tijekom karantene razvio karakteristične simptome bolesti) u posljednjih 6 mjeseci, a na temelju potvrde obiteljskog liječnika;
 
kako bih podatke poslao epidemiološkoj službi.
 
Prema našoj evidenciji, samo jedan učenik nije bio u kontaktu s učenikom koji je pozitivan na SARS-CoV-2 te se za njega neće izreći mjera samoizolacije. Mjera samoizolacije neće se izreći ni učenicima koji su preboljeli u posljednjih 6 mjeseci SARS-CoV-2.
 
Potvrdu o samoizolaciji poslat će nam epidemiološka služba te ćemo vas o tome obavijestiti.
Učenici će se zadržati u samoizolaciji do subote 15. svibnja 2021. do 23.59. U ponedjeljak, 17. svibnja 2021. vraćaju se na nastavu u školu.
 
Srdačan pozdrav.
Marin Divić
Ravnatelj
Ispiši stranicu