škola
Office365 YouTube kanal OŠ Lotrščak Soundcloud OS Lotrscak Kontaktirajte nas
Lotrščak Hrvatski jezik Lotrščak English language

Dan škole

Povodom Dana škole koji se obilježava na blagdan Gospe Fatimske, 13. svibnja 2021., a koji je zbog lošeg vremena odgođen, proslava će se odviti u petak 21. svibnja 2021. s početkom u 15.00.
Sadržaj obilježavanja Dana škole obuhvaća sajam za roditelje koji će organizirati niži razredi te sportske aktivnosti za učenike. Središnji dio proslave bit će tombola za koju smo se potrudili da obiluje vrijednim i korisnim nagradama. Našim sponzorima veliko hvala na svim donacijama.
Sav dobiveni novac od prodaje tombole ići će u dobrotvorne zaklade Arka korablja, socijalne ustanove za odrasle osobe s intelektualnim teškoćama i članove njihovih obitelji. Mislimo da ova gesta može biti snažan primjer našim učenicima o važnosti solidarnosti. Te akcije solidarnosti s ljudima oko nas pomažu svakom dječaku da svakog dana bude svjesniji onoga što ima, koliko mora biti zahvalan, koliko mora biti odgovoran prema svojim darovima, a istodobno, kao lokalna udruga, možemo osigurati nastavak razvoja onih kojima smo pomogli. 
Prikupljeni iznos od prodanih tombola bit će naknadno objavljen na stranici škole. 
 
 
 

Ispiši stranicu